مواد لازم برای پاستیل انار

  •  شکر:یک دوم پیمانه
  • گلوکز:  مایع یک چهارم پیمانه
  • پودر ژلاتین :یک چهارم پیمانه
  • آب میوه طبیعی (آب انار) :150 میلی لیتر (تقریبا یک پیمانه سر خالی)
طرز تهیه پاستیل


طرز تهیه پاستیل انار

ابتدا یک ظرف فی بردارید و شکر، پودر ژلاتین، گلوکز و آب میوه را داخل آن بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد.

بعد از اینکه همه مواد با هم مخلوط شدند شعله را خاموش کرده و اجازه دهید خنک شود.

قالب های مورد نظر را با آب سرد مرطوب کرده و مواد پاستیل را به تدریج داخل آن ها بریزید و در یخچال بگذارید تا خودش را ببندد.

 نکات تکمیلی در مورد پاستیل اناری

پاستیل اناری جزو دسر- انواع ژله میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
پاستیل اناری را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

پاستیل یا آبنبات ژله ای نوعی شیرینی کوچک و لاستیکی مانند هستند. انواع اصلی و قدیمی پاستیل‌ها از شکر، شربت گلوکز، طعم دهنده‌ها، رنگ‌های خوراکی و ژلاتین ساخته شده‌اند. استفاده از ژلاتین در ساخت و تولید پاستیل باعث می‌شود که به پاستیل حالت ژله‌ای بدهد و هنگام خوردن در دهان آب شود و باعث چسبناک شدن آن شود.

منبع : رزبلاگ


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

بی واژه های قلم یک خزنده طراحی سایت ، سئو ،تبلیغات در گوگل ساخت و سازان پاپ موزیک اسم جدید هرچی بخوای لوله پلي اتيلن , قيمت لوله پلي اتيلن Michelle تدریس مجازی ویژه ایام قرنطینه اطلاعات مفید